Els principals distribuïdors alimentaris del món visiten Mercabarna

El 4 de febrer, uns 40 responsables de la seguretat alimentària de les principals cadenes de distribució alimentària del món van visitar Mercabarna. Aquestes grans cadenes estan integrades a la CIES (The Food Business Forum), una plataforma internacional de negocis del sector alimentari que reuneix grans distribuïdors com Wal-mart, Carrefour, Auchan, El Corte Inglés, Mercadona, Shangai City Supermarket, etc, així com grans fabricants com CocaCola, Barilla, Danone, ...


Aprofitant la seva participació en la Conferència Internacional CIES sobre Seguretat Alimentària que es va celebrar a Barcelona a principis de febrer, aquest grup va visitar Mercabarna amb l’objectiu de conèixer els controls higienicosanitaris que se segueixen en aquest polígon alimentari.


Durant la visita, la delegació va comprovar els procediments en seguretat alimentària que es fan dins del Mercat Central de Fruites i Hortalisses i a l’empresa d’elaboració, manipulació i envasat de patates, Torribas.


En finalitzar la visita, la directora de l’Agència de Salut Pública de Barcelona, Júlia Duran; i la responsable de l’equip de veterinaris de Mercabarna, Montserrat Ramoneda, van fer una xerrada als delegats per explicar els processos i controls higienicosanitaris que es fan en els diferents instal·lacions del recinte.