Trobada d’empresaris i exportadors argentins

Una delegació de productors exportadors dels sectors carni i hortofructícola de la República d’Argentina van visitar Mercabarna el passat 10 de febrer.


Juntament amb els empresaris, també van participar a la visita el Subsecretari de Producció, Economia i Desenvolupament Rural del Ministeri d’Assumptes Agraris de la Província de Buenos Aires, Ignacio Ricardo del Valle; el cònsol general de la República Argentina, Felipe Álvarez de Toledo; el president del Consorci de Gestió del Port de San Pedro, Mariano Veiga; el representant del Port de Barcelona a l’Argentina, Hugo Lejman; així com responsables dels Mercats Centrals de Buenos Aires i Corrientes.

Visita al Mercat de Fruites i l’Escorxador
A banda de reunir-se amb empreses importadores de Mercabarna, la delegació va visitar diferents instal·lacions del recinte, com el Mercat Central de Fruites i Hortalisses, on va comprovar ‘in situ’ la presència de fruites argentines. Actualment, en aquest centre es comercialitzen més de 8 milions de quilograms de productes procedents d’Argentina, sobretot llimones i taronges de ‘contraestació’ que es comercialitzen durant l’hivern.


Per la seva banda, els empresaris argentins del sector carni van conèixer l’Escorxador i van mostrar un gran interès per veure el funcionament de la triperia d’aquesta instal·lació.