Mercabarna entrega el premi a la millor recepta de peix blanc

Atorgat per l’Asociación Nacional de Mayoristas de Pescado de Mercas (Anmape), aquest guardó es va lliurar el passat 17 de desembre a Mercabarna en el transcurs d’una roda de premsa en la qual els Gremis de majoristes de Fruites i Peix van presentar les tendències de consum per al Nadal.

El gerent d’aquest establiment, Manuel Acuña, va ser l’encarregat de recollir el premi, de la mà del president de la companyia i tinent d’alcalde d’Hisenda i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Barcelona, Jordi William Carnes, i el president del Gremi de Majoristes de Peix i Marisc i vicepresident d’Anmape, Leandre Serra.

Promoció del consum de peix
‘Anzuelo de Oro’ és un concurs, iniciativa d’Anmape amb la col·laboració del Ministerio de Medio Ambiente, Medio Rural y Marino i el FROM, que pretenia premiar les millors receptes de peix en tres categories diferents: marisc, peix blanc i peix blau.

A través del web www.anzuelodeoro.com, cuiners de tota Espanya van introduir fins a més de 8.000 receptes elaborades amb productes del mar. Una original iniciativa amb la qual Anmape ha volgut contribuir a la promoció del consum del peix i el marisc.

A principis del mes de desembre, també es van lliurar a Mercamadrid i a Mercasevilla els guardons en les categories de marisc i peix blau, respectivament.