El nou web de Mercabarna compleix un any

Des d’aleshores, el web ha anat creixent de forma continuada, tant en número de visites com en continguts. Avui, www.mercabarna.com és la finestra per on, cada mes, 16.000 visitants 'miren' que passa a Mercabarna, el que suposa el triple de visitants respecte al novembre de l’any passat. Mensualment, es consulten més de 170.000 pàgines dins d’aquest portal i els visitants s’hi estan una mitjana de 7 minuts mirant la informació.

Els apartats del web amb més visites són el d'Estadístiques de productes, on es poden consultar les dades de comercialització dels productes, i el del Cercador d’empreses, adreçat a tots els que busquen proveïdors o serveis a Mercabarna, ja que facilita informació i dades de contacte de les més de 800 empreses ubicades al polígon alimentari.

Informació, a només un clic
El portal de Mercabarna té diverses webs dedicades als diferents sectors d’activitat que operen a Mercabarna i que contenen informació exclusiva, com la presentació del Mercat, el calendari i horaris, els serveis especialitzats, informació de contacte amb els diferents gremis, enllaços d’interès per als professionals, etc. A més, el web posa a l’abast dels usuaris seccions d’utilitat com la borsa de treball, els cursos de l’Àrea de Formació, l’apartat d’Atenció al Comprador o els Suggeriments.

Un web que evoluciona
Durant aquest any s’han incorporat nous apartats dins el web, com el taulell d’anuncis, una eina que facilita la comunicació entre els usuaris, ja que permet penjar anuncis que podran veure tots els visitants.