Palat substitueix Ubia al capdavant de l’Àrea de Formació

En aquests anys, l'Àrea ha anat creixent, ampliant l’oferta d’estudis de formació ocupacional i posant en marxa els cursos de formació continuada per a treballadors en actiu. En aquestes dues dècades, s’han format en aquest centre més de 26.000 persones i s’hi han impartit 81.000 hores de formació.

De caràcter emprenedor, Ubia s’ha caracteritzat per tirar endavant tota mena d’iniciatives per col·laborar amb la professionalització del sector alimentari i ajudar les empreses a ser més competitives. L’organització de conferències amb personalitats de renom, la publicació de manuals per als cursos, la creació d’un servei d’assessorament a les empreses en temes de seguretat alimentària i d’implantació de sistemes de qualitat, la signatura de convenis de col·laboració amb administracions i entitats, etc. en són alguns exemples.

Gràcies a aquestes iniciatives, l’Àrea gaudeix de gran prestigi com a centre formador i està certificada per la ISO 9001 de Qualitat.

El relleu
El mes de novembre, Maite Palat ha substituït Ubia al capdavant de l’Àrea. Palat, farmacèutica de formació, fa 15 anys que treballa a l’Àrea coordinant els cursos de formació continuada.