Els majoristes celebren els 25 anys del Mercat

A l’acte, que va reunir prop de 300 persones, van assistir el tinent d’alcalde d’Hisenda i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Barcelona i president de Mercabarna, Jordi William Carnes; el director general de Pesca de la Generalitat, Martí Sans; el diputat del Parlament de Catalunya, Antoni Fernández Teixidó; la directora general de Mercabarna, Montserrat Gil de Bernabé; així com d’altres persones relacionades amb el sector del peix i del comerç.

Acabat el sopar, el president de Mercabarna va dirigir-se a tots el majoristes per destacar la “bona entesa que durant 25 anys ha existit entre empresaris i Mercabarna, cosa que ha fet créixer aquest Mercat”. El president, a més, va brindar perquè “poguem celebrar tots junts les bodes d’or”. Per la seva banda, el president del GMP, Leandre Serra, va reconèixer la feina que a diari fan els majoristes i va expressar el seu desig de “seguir treballant conjuntament per fer del Mercat Central del Peix un mercat capdavanter al món”.

Moments per al record
L’acte va estar farcit de moments emotius. Un d’ells va ser l’homenatge que el Gremi va retre als majoristes del Mercat que tenen més de 80 anys. Josep Barrufet, Pepito Torné, Joan Boada, Joan Moreno, Eugenio Videla i Francisco Muelas van rebre una placa commemorativa del 25è aniversari com a reconeixement per la seva feina i dedicació al Mercat. L’homenatge també es va fer extensiu a l’actual secretari del Gremi, Pere Xampeny, a qui es va reconèixer la tasca que realitza a l’entitat.
El record a l’antic Mercat Central del carrer Wellington també va estar molt present al sopar, especialment quan es van projectar les imatges dels darrers dies d’activitat en
aquesta instal·lació.
El sopar va acabar amb l’actuació del conegut humorista, Jordi LP, i amb un ball per a tots els assistents.