L’alcalde de Sant Boi, a Mercabarna-flor

14 de juliol de 2008

L’alcalde va visitar el mercat acompanyat pel Tinent d’Alcalde de Territori i Ciutadania, Juan A. Tamayo, el cap de Llicències d’Activitat, Joan Sáez, i la cap de Protocol, Sònia Garcia, de l’Ajuntament de Sant Boi.

De la mà de la directora general de Mercabarna, Montserrat Gil de Bernabé, i del responsable de l’Àrea Industrial i de Serveis, Lluís Alberich, Bosch va recórrer els diferents espais del centre i va comprovar com s’han adaptat a les particularitats dels productes que s’hi comercialitzaran (flor, planta i complements). També va visitar la zona que es destinarà a oficines, escoles d’art floral, sales de manipulació, serveis de restauració-cafeteria, entre d’altres.

L’alcalde de Sant Boi també va constatar com les obres estan molt avançades, ja que està previst que Mercabarna-flor obri les portes el setembre.

Trobada amb l’alcalde del Prat
El 4 de juliol, Gil de Bernabé i Alberich es van reunir amb l’alcalde del Prat de Llobregat, Lluís Tejedor, i el director de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de El Prat, Juan Rodríguez, per informar-los sobre l’evolució de les obres de Mercabarna-flor i convidar-los, el proper 5 d’octubre, a la inauguració d’aquest mercat.