El Mercat del Peix, 25 anys a Mercabarna

24 de juliol de 2008

La jornada comptarà amb nombroses activitats, entre les quals hi haurà concursos de manipulació del peix, on majoristes i detallistes podran demostrar les seves habilitats tallant i preparant el peix. Els interessats a participar-hi es poden inscriure a partir del 8 de setembre fins el 3 d’octubre, trucant al telèfon 93 209 29 29 o a través de l’e-mail inforsif@sif-bcn.com.

També es podrà visitar una exposició sobre la història del Mercat Central del Peix i participar al joc de la Roda del Peix, gràcies al qual els assistents podran guanyar nombrosos premis demostrant els seus coneixements sobre el sector. Al llarg del matí, a més, es faran classes de breakdance i kapoeira, jocs de màgia, així com tallers de globoflèxia, maquillatge, conta-contes i castells inflables per als més petits. La jornada finalitzarà amb un gran dinar popular.

Sopar per als empresaris del Mercat
Així mateix, per commemorar aquest aniversari, el Gremi de Majoristes organitzarà un sopar per a tots els empresaris del Mercat que se celebrarà el proper 4 d’octubre.

I Congrés de majoristes del peix
El 29 i 30 d’octubre, coincidint amb la celebració del 25è aniversari del Mercat, se celebrarà a Barcelona el I Congrés de l’Associació Nacional de Majoristes de Peix de Mercas (Anmape). Aquesta entitat aglutina més de 380 empreses del sector que operen en 12 Mercas espanyols.

El Gremi de Consignataris - Majoristes de Peix Fresc i Congelat de Barcelona i Província (GMP) és l’encarregat d’organitzar aquests congrés on es debatrà sobre les problemàtiques i reptes de futur del sector, com la necessitat de promoure el consum de peix o donar a conèixer a la societat la feina del sector majorista. El Congrés inclourà una visita a les instal·lacions del Mercat Central del Peix de Mercabarna.

Properament, trobareu més informació sobre el 25è aniversari i el congrés al web del Gremi de Majoristes (www.gmpbcn.com) i de Mercabarna.