Més de 6.000 escolars participen a ‘5 al dia’

8 de juliol de 2008

En total, durant el curs 2007-2008, 6.147 escolars catalans de 3er i 4rt de primària s’han submergit en els secrets i les propietats de les fruites i les hortalisses gràcies a aquesta iniciativa. Aquest augment del 8% de participants respecte el curs passat s’explica per l’ampliació en tres setmanes del calendari habitual de visites.

“Menja sa i el teu cos hi guanyarà”
Enguany s’ha celebrat la segona edició del Concurs d’Auques, on els escolars havien d’escriure una història relacionada amb la seva visita a Mercabarna i la filosofia ‘5 al dia’. Els guanyadors han estat els alumnes del CEIP Sant Jordi de Sant Pau d’Ordal (Alt Penedès), premiats cadascun amb un reproductor de música digital, IPOD de 2 gigabits (Gb) . Els dos finalistes també han rebut un IPOD.

Tant les auques guanyadores com d’altres activitats i materials de la campanya es poden trobar a www.5aldia.es. Des de la seva creació l’any 2002, aquest portal s’ha convertit en una eina clau per fomentar la participació i la interacció amb les escoles. Prova d’això són les més de 72.000 visites que ha rebut durant aquest curs.