Les telecomunicacions de Mercabarna, a la Unió Mundial de Mercats

2 de maig de 2008

Uns 200 representants de mercats majoristes d’arreu del món van participar a la Conferència internacional de la Unió Mundial de Mercats Majoristes (WUWM) celebrada a Mèxic, del 23 al 25 d’abril. Aquestes jornades es van centrar en temes de gestió, polítiques de medi ambient i noves tecnologies aplicades als mercats centrals.

En relació a aquest darrer aspecte, Mercabarna, representada per la seva directora general, Montserrat Gil de Bernabé, i el seu director Industrial i de Serveis, Lluís Alberich, va presentar als conferenciants el seu avançat sistema de telecomunicacions.

L’assessor de la Unitat Alimentària en aquesta matèria, Agustí Argelich, va ser l’encarregat d’explicar les característiques d’aquesta xarxa, que permet a les empreses del recinte disposar dels sistemes més punters en telecomunicacions a preus molt competitius.

Argelich va parlar del sistema de telefonia IP (transmissió de veu, dades i vídeo per una mateixa línia), la xarxa de fibra òptica implantada per tot el recinte i les 110 antenes Wi-fi que donen accés a internet des de qualsevol punt de Mercabarna.