Joan Llonch, reelegit com a president d’Assocome

20 d'abril de 2008

L’Associació de Concessionaris de Mercabarna ha reelegit, per tercera vegada consecutiva i per unanimitat, Joan Llonch com a president de l’entitat, en una assemblea celebrada el passat 17 d’abril.

Així mateix, repeteixen càrrec Casimiro Llorens, president de l’Associació Gremial d’Empresaris Majoristes de Fruites i Hortalisses de Barcelona i Província (AGEM) i Leandre Serra, president del Gremi de Consignataris Majoristes de Peix i Marisc Fresc i Congelat de Barcelona i Província (GMP), com a vicepresidents primer i segon, respectivament. Antonio Manzano (Frimercat), fins ara secretari de l’entitat, ha estat designat vicepresident tercer. El càrrec de secretari l’ocuparà Josep Mª Segú (El Corte Inglés).

Els vocals de la Junta són Miguel García (G. V. El Zamorano), Jordi Plana (Associació d’Empresaris Majoristes del Mercat Central de la Flor-AEM), Celestino Canadés (Pescados Videla), Josep Torné (Serafí i fills), Francesc Casamitjana (Casamitjana i Torrent), Miguel López (Moray Fish), Carles Martí (Fruits CMR), Enric Capafons (Cia. Gral. Càrnia), Lorenzo Carrasco (Central Dica) i Pere Sitjar (Cultivar). Les noves incorporacions són Eva Clemente (Bebicash), Núria Gustems (Pepito Torné), Juan José Díez (Semon), José Mª Cañellas (Euro Serv. Asist. Telf) i Max Jean Robert Barral (Bargosa).