Neix la primera ‘comunitat virtual’ del peix

2 d'abril de 2008

Els empresaris majoristes del peix de la xarxa de mercats centrals de Mercasa ja disposen d’un espai comú a Internet. És tracta de la primera ‘comunitat virtual’ per als professionals del sector, una iniciativa de l’Associació Nacional de Majoristes de Peix de les Mercas (Anmape), amb la col·laboració del Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació.


A través d’aquesta comunitat –a la qual s’accedeix a través del web www.anmape.es - els empresaris poden compartir informació del sector o de la seva empresa. Per fer-ho, cada majorista s’ha de crear una pàgina pròpia dins de la plataforma, on ha d’introduir els continguts (comentaris, fotos, vídeos, etc.) que vol publicar perquè ho llegeixi la resta de membres de la comunitat.


“Hem creat un lloc per facilitar l’intercanvi de continguts d’interès entre els professionals. Però, sobretot, volem ser un espai de referència d’informació sobre el sector”, explicava el secretari general d’Anmape, Manuel Pablos, davant d’uns vuitanta majoristes del Mercat que van assistir a la presentació d’aquest portal el 2 d’abril.