S’inicia la fase final de les obres de Mercabarna-flor

27 de març de 2008

Un dels elements més distintius del nou Mercabarna-flor ja comença a ser visible. Es tracta de la singular coberta que coronarà el mercat i que, durant aquest mes, s’ha començat a construir.
Està previst que, a finals de juny, l’edifici i la urbanització dels entorns del Mercat estigui enllestida. Així, durant l’estiu, els majoristes podrien adequar l’interior de les seves parades i traslladar-se al nou emplaçament. D’aquesta manera, al setembre, Mercabarna-flor obriria les seves portes als clients.
Aquest és el calendari d’obres que el director general de Mercabarna, Jordi Maymó, el director Industrial i de Serveis de Mercabarna, Lluís Alberich, i l’arquitecte del projecte, Willy Müller, van detallar als empresaris majoristes del Mercat Central de la Flor durant una assemblea celebrada el passat 6 de març.

Les empreses del Mercat aposten per la promoció

En aquesta trobada, la direcció de Mercabarna i l’Associació d’Empresaris del Mercat (AEM) van proposar també tot un seguit d’accions de fidelització dels floristes, per desenvolupar durant els propers mesos i fins que s’inauguri Mercabarna-flor després de l’estiu.
Un total de 25 empreses del Mercat ja han decidir apostar per aquestes accions promocionals, entre les quals hi ha sortejos, descomptes, ofertes de productes setmanals, etc.