Futurs professionals de la restauració, a Mercabarna

3 d'abril de 2008

Els futurs professionals del sector Horeca (restauració, hostaleria i càtering) visiten cada any Mercabarna com a part del seu programa d’estudis. Quan acabi aquest curs acadèmic (al mes de juny), hauran passat per la Unitat Alimentària prop de 1.200 estudiants d’universitats i escoles de restauració, convidats per la direcció de Mercabarna.


Per a la majoria d’aquestes centres, aquesta visita és ja una part consolidada de la seva oferta formativa. És el cas de l’Escola Universitària d’Hoteleria i Turisme (CETT) que, per sisè any consecutiu, va portar a Mercabarna els seus alumnes del Màster en Gestió per a la Restauració Comercial. També és habitual la visita dels estudiants d’Hostaleria i Direcció Hotelera de la prestigiosa Escola Universitària de Sant Pol i dels alumnes de Nutrició de la Universitat Ramon Llull, que van venir el 2 i 3 d’abril respectivament.


D’altres centres, en canvi, s’han sumat durant aquest mes a la llista de visitants de Mercabarna. Són els alumnes de la Universitat de Vic que cursen el Màster en ‘Qualitat i Seguretat Alimentària: Sistema APPCC’ i els de l’Escola d’Administració d’Empreses que, juntament amb la Universitat Politècnica de Catalunya, fan un Màster sobre Cadenes Logístiques.