Anàlisi del cultiu i la comercialització de les hortalisses

27 de març de 2008

El director de Mercats i Promoció de Mercabarna, Joaquim Ros, va participar el 27 de març en les jornades “Horticultura: bases técnicas del cultivo hortícola”, organitzades pel Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació a Madrid.


Davant d’una cinquantena de representants de cooperatives, centres universitaris i empresaris del sector, Ros va impartir una xerrada sobre el paper dels mercats centrals en la comercialització de les hortalisses, destacant l’impuls que estan adquirint les 4es gammes d’aquests productes.


Per altra banda, el responsable d’Estudis i Desenvolupament de Mercabarna, Pablo Vilanova, va oferir una conferència, a l'Ateneu Barcelonés, dins el cicle, “El diàleg entre les dues ribes de la Mediterrània: El Magrib i Catalunya”, que organitzava l'Associació Catalana de Ciències Regionals.
Sota el títol "Producció i Comercialització de productes agroalimentaris", Vilanova va parlar de la presència dels productes hortofructícoles procedents de Marroc, Tunísia i Algèria a Mercabarna i al mercat català en general.