Mercabarna, referent internacional

20 de març de 2008

El model de gestió i funcionament de Mercabarna continua sent un referent a nivell internacional. Mostra d’això són les nombroses visites de delegacions d’arreu del món que ha rebut la Unitat Alimentària durant el mes de març.

El passat dia 4, un grup de consultors en comerç internacional del govern mexicà va visitar les instal·lacions de Mercabarna, buscant el model de mercat a seguir en el desenvolupament d’un un projecte logístic i de proveïment d’aliments a la capital de Mèxic.

Contactes comercials

Així mateix, d’altres delegacions han visitat Mercabarna per potenciar les relacions comercials entre els empresaris dels seus països i els de la Unitat Alimentària. Aquest és el cas del cònsol general de Perú a Barcelona, Miguel Palomino, que volia conèixer la presència de productes peruans al Mercat Central de Fruites i Hortalisses i estudiar possibles accions per promoure intercanvis comercials amb els exportadors del seu país.

En la mateixa línia, un grup d’empresaris hortofructícoles colombians, acompanyats per representants de la Cambra de Comerç de Colòmbia, van mostrar el seu interès per establir relacions comercials amb els majoristes de Mercabarna.