Mercabarna, present a Alimentària ‘08

20 de febrer de 2008

Un any més, Mercabarna participarà a la Fira Alimentària –el saló de la indústria de l’alimentació i les begudes –, que se celebrarà a Barcelona del 10 al 14 de març.

En aquesta edició, Mercabarna estarà present al Saló Restaurama –al recinte de Montjuïc –, en un estand conjunt amb l’Institut Municipal de Mercats, que estarà situat a l’entrada de “BCN Vanguardia”, el saló dedicat a les exhibicions gastronòmiques.

Aquest estand, de 60 m2, pretén mostrar Barcelona com a plataforma alimentària i promoure el producte fresc com a font de qualitat i salut. A més, des d’aquest espai s’incidirà en el sector Horeco (hostaleria, restauració i col·lectivitats), per seguir potenciant Mercabarna entre els professionals de la restauració.

Es preveu que unes 155.000 persones de 150 països visitin aquesta edició d’Alimentària.

La ‘fruiteria’ del futur

Així mateix, Mercabarna assessorarà al saló Innoval –l’Àrea d’Innovació d’Alimentària– en la recreació de la ‘tenda del futur’, un espai on es donaran a conèixer els productes alimentaris més nous pensats per als consumidors del futur.

Diverses firmes de Mercabarna aportaran alguns d’aquests productes innovadors, per exemple, unes patates especials per cuinar en microones, l’amanida mezclum –preparades amb deu fulles diferents–, flors comestibles o mini-verdures, entre d’altres.