La futura parada de metro de Mercabarna

26 de novembre de 2007

Ja està construïda l’estructura de la futura estació de metro de Mercabarna de la línia 9, que estarà davant l’entrada K del recinte, al cantó del Mercat Central de la Flor. La direcció de Mercabarna va visitar, el 15 d’octubre, l’estat de les obres, acompanyada pels tècnics de l’empresa responsable de la construcció de l’estació. 

Pròximament, la tuneladora, procedent de l’estació de l’Aeroport i que seguirà cap al Parc Logístic, arribarà a l’estació. Després, s’iniciarà l’arranjament de la parada (instal·lació de les vies, les andanes, els ascensors, etc.). 

Es preveu que la posada en marxa de la línia, prevista pel 2012, modifiqui substancialment la forma d’accedir a Mercabarna, ja que es calcula que una part significativa dels treballadors que venen en bus o en vehicle propi, passaran a ser usuaris d’aquest metro. 

Així mateix, en els propers mesos, començarà també la construcció de l’estació de la mateixa línia que estarà ubicada a només 500 metres de Mercabarna-flor i que donarà servei als usuaris i treballadors d’aquest centre.