Tercera edició del Postgrau en Gestió Comercial d’Empreses Majoristes

19 d'octubre de 2007

El proper 18 d’octubre arrencarà la tercera edició del Postgrau en Gestió Comercial d’Empreses Majoristes d’alimentació, organitzat per l’Associació de Concessionaris Majoristes de Mercabarna (ASSOCOME) i la Fundació Triptolemos.

Aquest curs, que s’imparteix a Mercabarna, s’adreça a diplomats o llicenciats que volen dedicar-se al comerç agroalimentari i a professionals del sector que volen renovar o ampliar els seus coneixements i habilitats directives.

A través d’aquest Postgrau es pretén que els alumnes obtinguin les eines bàsiques per gestionar una empresa majorista d’alimentació. Per això, al llarg de les 200 hores de classe, professors i directius d’empreses del sector impartiran assignatures sobre tendències de consum alimentari, comerç internacional, economia d’empresa, legislació, gestió d’equips humans, entre d’altres.

Els alumnes que acabin aquest curs satisfactòriament tenen moltes possibilitats de trobar feina a Mercabarna, ja que falten professionals directius especialitzats en el sector del producte fresc.