La Unitat Alimentària, Punt d’interès

18 d'octubre de 2007

Mercabarna va rebre el 21 de setembre als professors de la Universitat de Milà, Ivan Dragoni i Cristiano Navarro, que volien conèixer les seves infraestructures i funcionament. Aquests professors coordinen un projecte encarregat per SOGEMI, societat que gestiona els Mercats de Milà, que preveu la construcció d’un centre d’estudis alimentaris i d’un mercat obert al públic en general en el recinte del Mercat Majorista de Milà.

El 4 d’octubre, el director del Mercat de Lo Valledor, el centre a l’engròs més important de Xile, i representants de la Asociación Nacional de Feria Libre (Mercadillos) de Xile, van venir a Mercabarna per comprovar quina incidència tenen els compradors de fires ambulants en el Mercat de Fruites i Hortalisses.

Visita de Mercapalma i Mercasa

Així mateix, el 18 d’octubre, una delegació de directius i consellers de Mercapalma va visitar Mercabarna, interessats a conèixer els diferents sectors d’activitat de la Unitat Alimentària, així com, les empreses que operen amb Mallorca.

També, el 9 d’octubre, el nou director adjunt d’Estructures de Mercasa, David Chica, va venir a Mercabarna, com a part de les visites que està realitzant pels diversos mercats majoristes espanyols, amb l’objectiu de conèixer, de primera mà, el seu funcionament.