Fruites i hortalisses

La Noticia!

 

Arrenquen les obres de modernització del Mercat de Fruites

El passat mes de febrer van iniciar-se les obres per remodelar les instal·lacions del Mercat Central de Fruites i Hortalisses. La primera intervenció consisteix a renovar el sistema de subministrament d’aigua, mitjançant la centralització de comptadors i la renovació de la canalització, tant la general com la de cada parada.

+ informació

 

Mercabarna i l’AGEM, junts a Fruit Logistica

Mercabarna, el Gremi de Majoristes de Fruites i Hortalisses, el Port de Barcelona i Grimaldi Lines van participar conjuntament a la fira Fruit Logistica, celebrada a Berlín del 4 al 6 de febrer.

+ informació

 

Les Beques Mercabarna amplien els ajuts a les empreses i incorporen nous perfils professionals enfocats a l’exportació

En aquesta segona edició, les Beques Mercabarna, que es destinen a joves universitaris i a aturats, incorporen novetats per adaptar-se encara més a les demandes de contractació que poden tenir actualment les firmes del recinte.

+ informació

 

Mercabarna guanya 305 noves places d’aparcament

A mitjans març va entrar en funcionament el nou aparcament en alçada de la Unitat Alimentària, el P2. Aquest pàrquing és un dels equipaments clau del Pla de Mobilitat de Mercabarna, un projecte impulsat per la direcció del recinte i per l’Associació de Concessionaris de Mercabarna (Assocome).

+ informació

[+] Altres notícies

© 2007-2015 Mercabarna, tots els drets reservats - Avís legal - Accessibilitat - Política de cookies - Contacte