Fruites i hortalisses

Avís!

 

Consulta les dades de comercialització del 2013

Ja està disponible el Llibre d’estadístiques 2013 del Mercat Central de Fruites i Hortalisses.

Us podeu descarregar aquesta publicació, que edita cada any Mercabarna, a través de l'accés "Llibre d'estadístiques 2013" que trobareu al menú esquerre d'aquesta pàgina. 

La Noticia!

 

La Mercabarna més internacional participa a l’Alimentaria

El Saló Alimentaria 2014, celebrat del 31 de març al 3 d’abril a Barcelona, ha estat una plataforma immillorable perquè Mercabarna donés a conèixer als professionals d’aquí i d’arreu del món els projectes d’internacionalització que s’estan impulsant des d’aquesta Unitat Alimentària.

+ informació

 

Mercabarna participarà a la fira hortofructícola Medfel

La ciutat de Perpinyà (França) acollirà del 13 al 15 de maig el Medfel, una fira especialitzada en la distribució de fruites i hortalisses i adreçada als professionals del sector de l’àrea mediterrània.

+ informació

 

Comencen les obres del nou aparcament en alçada

Ja s’han iniciat els treballs de construcció del nou aparcament de Mercabarna (P2), que s’ubicarà al carrer Major, entre la porta d’accés del Prat i la zona comercial del recinte.

+ informació

 

Troba el talent dins de la teva empresa

A finals de maig, els Serveis de Formació de Mercabarna organitzaran una conferència gratuïta per a totes les empreses de la Unitat Alimentària on es mostrarà a les companyies com cercar i potenciar el talent dels seus treballadors.

+ informació

[+] Altres notícies

© 2007-2014 Mercabarna, tots els drets reservats - Avís legal - Accessibilitat - Contacte