Fruites i hortalisses

La Noticia!

 

Arriba la 1a Cursa Mercabarna

El diumenge 4 d’octubre se celebrarà la 1a Cursa Mercabarna. Una gran festa de l’esport i l’alimentació saludable que servirà perquè els ciutadans puguin conèixer in situ aquest gran polígon alimentari majorista.

+ informació

 

Mercabarna presenta un estudi sobre les oportunitats de negoci en el sector ecològic

L’Observatori de Tendències de Mercabarna va presentar, el passat 14 de juliol, el segon estudi que ha elaborat des de que es va posar en marxa al mes d’abril. En aquesta ocasió, el tema d’interès escollit va ser el de l’alimentació ecològica, un sector en plena expansió que pot ser una bona línia de negoci per a les empreses del recinte.

+ informació

 

El Banc dels Aliments no tanca a l'agost

Durant el mes d’agost, el magatzem que el Banc dels Aliments té a Mercabarna estarà obert per recollir i distribuir els aliments excedentaris que donin les empreses. L’horari d’obertura serà els dilluns, dimecres i divendres, de 9 a 14h. Més informació al telèfon 93 556 10 33.

+ informació

 

Participa als Premis Mercabarna Innova

El proper 31 d’agost finalitza el període per presentar projectes als Premis Mercabarna Innova. Si has desenvolupat o estàs en procés de creació d’un projecte innovador relacionat amb producte fresc, encara hi ets a temps. Consulta tota la informació al web de Mercabarna.

+ informació

[+] Altres notícies

© 2007-2015 Mercabarna, tots els drets reservats - Avís legal - Accessibilitat - Política de cookies - Contacte