Fruites i hortalisses

Avís!

Del 15 al 17 d'octubre

Fruit Attraction 2014

Del 15 al 17 d'octubre, Madrid acull una nova edició de la fira Fruit Attraction. Mercabarna, l'Associació d'Empresaris Majoristes de Fruites i Hortalisses de Barcelona i Província (AGEM) i el Port de Barcelona estan presents en aquesta fira com a expositors amb un estand conjunt. Si ens voleu visitar estem al Pavelló 5 estand: 5D03.

A més, avui, 15 d'octubre, a les 16:30h, Mercabarna ofereix una conferència, titulada “La Unitat Alimentària de Mercabarna en la cadena de valor agroalimentària”, en el Foro Innova que es fa dins de la fira.

Més informació sobre la fira Fruit Attaction 2014

La Noticia!

 

Mercabarna, AGEM i el Port, junts a Fruit Attraction

Aquesta fira hortofructícola, que es farà del 15 al 17 d’octubre a Madrid, serà una bona plataforma per mostrar la capacitat exportadora de Mercabarna.

+ informació

 

Arrenquen les campanyes infantils que es fan a Mercabarna

Es preveu que prop de 12.000 escolars participin a les diferents campanyes educatives que organitzen Mercabarna i els Gremis Majoristes del recinte.

+ informació

 

Contracta titulats universitaris amb les Beques Mercabarna

Aquest programa ofereix facilitats econòmiques a les empreses que incorporin universitaris especialitzats en el sector alimentari.

+ informació

 

Reflexió sobre el model de comercialització dels aliments

Mercabarna va participar en unes jornades de debat organitzades per la revista “Soberanía alimentaria, biodiversidad y culturas”.

+ informació

[+] Altres notícies

© 2007-2014 Mercabarna, tots els drets reservats - Avís legal - Accessibilitat - Política de cookies - Contacte