Fruites i hortalisses

La Noticia!

 

Mercabarna es promou com el Hub Alimentari del Mediterrani a Fruit Attraction

Mercabarna, l’Associació Gremial d’Empresaris de Fruites i Hortalisses (AGEM) i el Port de Barcelona van participar, de forma conjunta i sota el paraigua de Catalunya-Prodeca, a la fira Fruit Attraction, celebrada a Madrid del 15 al 17 d’octubre.

+ informació

 

AGEM promociona els fruits de la tardor

El Gremi de Majoristes de Fruites i Hortalisses (AGEM) va posar en marxa, a finals d’octubre, una campanya per impulsar entre els ciutadans el coneixement i el consum dels fruits propis d’aquesta estació.

+ informació

 

Es potencien els contactes amb clients d'Alemanya i Algèria

Els estudis de mercat sobre aquests països realitzats pel Clúster “Mercabarna Export”, amb la col·laboració de la Cambra de Comerç de Barcelona, s’han traduït en l’organització de dues missions comercials que van ser de gran profit per a les empreses participants. La clau, establir una agenda de reunions amb clients amb un perfil molt interessant per a les firmes de Mercabarna.

+ informació

 

Mercabarna i el Mercat Central de Munic aposten per potenciar els vincles comercials

El director general del Mercat Central de Munic i el president i dos empresaris de l’Associació majorista de fruites i hortalisses del mercat d’aquesta ciutat alemanya van visitar Mercabarna el 15 d’octubre.

+ informació

[+] Altres notícies

© 2007-2014 Mercabarna, tots els drets reservats - Avís legal - Accessibilitat - Política de cookies - Contacte