Fruites i hortalisses

Avís!

 

Missió comercial a Algèria per a les empreses de fruites i hortalisses

El proper 31 de juliol, l'Associació Clúster Alimentari de Barcelona celebrarà una reunió informativa per explicar a les empreses de fruites i hortalisses de Mercabarna la missió comercial que es farà a Algèria a l'octubre per establir contactes amb potencials clients d'aquell país.

+ informació

La Noticia!

 

Mercabarna, l’AGEM i el Port aniran junts a Fruit Attraction 2014

Mostrar que Mercabarna és el gran centre del sud d’Europa per a la distribució de fruites i hortalisses i que, a més, al seu voltant compta amb potents infraestructures logístiques. Amb aquest objectiu Mercabarna, l’Associació Gremial d’Empresaris Majoristes de Fruites i Hortalisses de Barcelona i Província (AGEM) i el Port de Barcelona participaran en la propera edició de la fira Fruit Attraction.

+ informació

 

Mercabarna impulsa l’ocupació de joves i aturats

Mercabarna posa en marxa un programa de beques que vol incentivar la inserció laboral en empreses de la Unitat Alimentària de joves universitaris i de persones a l’atur, dos dels col·lectius que actualment tenen més dificultats per accedir a un lloc de treball.

+ informació

 

Nova subhasta conjunta per contractar la llum i el gas

Mercabarna i l’Associació de Concessionaris de Mercabarna (Assocome) col·laboren, a través d’una comissió mixta, per cercar projectes que permetin a les empreses reduir despeses en un tema cabdal: el consum d’energia. I en aquest context s’emmarca la iniciativa de comprar, de forma conjunta, els serveis de llum i gas.

+ informació

 

A la recerca de clients potencials a Algèria i Alemanya

En la línia de seguir potenciant l’activitat internacional de les empreses del recinte, el Clúster Mercabarna Export ha encarregat a la Cambra de Comerç de Barcelona la realització d’uns estudis de mercat sobre la distribució alimentària a Algèria i Alemanya, que van ser assenyalats per les firmes del Clúster com a països d’interès comercial.

+ informació

[+] Altres notícies

© 2007-2014 Mercabarna, tots els drets reservats - Avís legal - Accessibilitat - Política de cookies - Contacte