Fruites i Hortalisses

Exposició "Born. Memòries d'un mercat"

  • Organitza: El Born CCM, amb la col·laboració de Mercabarna
  • Data/Hora: Del 17 de març al 26 de novembre de 2017, en diferents horaris
  • Lloc: El Born CCM (Plaça Comercial, 12 - 08003 Barcelona)

El Born CCM organitza l'exposició temporal "Born. Memòries d'un mercat", on es repassa la història d’aquest emblemàtic edifici concebut com a mercat minorista de barri i que va acabar sent un mercat majorista fins al seu tancament l’any 1971, moment en què es va traslladar a Mercabarna. 

Mercabarna ha col·laborat amb aquesta mostra mitjançant la cessió d'imatges de l'antic Born, així com l'aportació de taronges per als ciutadans que s'apropin a veure l'exposició durant els primers dies. A més, S’ha instal·lat un photocall al pavelló G del Mercat de Fruites i Hortalisses on us podeu fer una foto i compartir-la a les xarxes socials. 

Durant els propers mesos també s'organitzaran taules rodones, jornades, tallers familiars, espectacles i exposicions que aprofundiran en els canvis que va viure el barri amb l'arribada del mercat. 

A més, fins el 25 de juny el centre tindrà un espai anomenat “La paradeta de la memòria”, on antics venedors i compradors del Born podran compartir els seus records, que formaran part de l'Arxiu Visual del Born.   

Visita l'exposició del 17 de març al 26 de novembre