Mercabarna-flor

Festa de la Primavera a Mercabarna-flor

  • Data/Hora: Diumenge 26 de març, de 9 a 14 hores
  • Lloc: Mercabarna-flor

Mercabarna-flor i l'Associació d'Empresaris Majoristes (AEM) organitzarem una jornada dirigida als professionals del sector on es presentaran les últimes tendències en arranjaments florals dedicats a Sant Jordi i el Dia de la Mare i Núvies.

El finalista de la Copa Europea d'Art Floral, Eduard Maynegra, i el mestre florista, Juan Chamorro, realitzaran dues Master Class dedicades a les campanyes de Núvies i a la Diada de Sant Jordi. A més, faran una gran demostració d'art floral on ens mostraran com elaborar roses úniques amb complements atractius per donar valor a la rosa de Sant Jordi i realitzaran treballs amb flors i plantes de cara a la campanya de Núvies i del Dia de la Mare, així com composicions amb productes de temporada.

Concursos, promocions i esmorzar gratuït
Gràcies a la promoció Punt Vermell, els professionals que comprin en algunes empreses del Mercat durant la jornada podran beneficiar-se de descomptes del 50% per a les properes compres.

A més, se celebrarà un concurs per premiar la Millor rosa de Sant Jordi, amb un interessant premi de 300€ per al guanyador, i una vegada més, convidarem a una botifarrada popular a totes les persones que s'apropin a Mercabarna-flor.

Per a més informació i inscripcions:

- Concurs a la Millor rosa de Sant Jordi.
- Master Class campanya Núvies. (Inscripció prèvia 15€)
- Master Class Diada de Sant Jordi. (Inscripció prèvia 15€)

Telèfon: 93 556 32 42
Mail: mbflor(ELIMINAR)@mercabarna.cat